25
Joi, Apr

sursă foto: radiocluj.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov și din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov au organizat o acțiune ce a avut ca scop creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic.

,,În baza planului de acțiune “DN 13 în siguranță”  întocmit la nivelul IPJ Brașov, în data de 12.04.2019,  Serviciul Rutier Brașov și  Serviciul Ordine Publică Brașov au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe întreg tronsonul DN 13 de pe raza județului Brașov. Acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 08.30 – 21.00, la executarea acesteia participând polițiști din cadrul Serviciului Rutier Bv, polițiști rutieri din cadrul subunităților teritoriale ale IPJ Brasov și polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică.
În cele două momente planificate, respectiv I – în intervalul orar 08.30-14.00 și II – în intervalul orar 15.00-21.00, au acționat 14 echipe formate dintr-un număr total de 40 polițiști.
În urma activităților efectuate, au fost aplicate 158 sancțiuni contravenționale, dintre care 76 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost reținute 4 permise de conducere și 11 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni, dintre care una la regimul rutier și două infracțiuni de altă natură. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ. 23.000 de lei,, a explicat pentru brasovtv.com subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: