24
Mie, Apr

sursa foto: agora.md

Eveniment

Reporterii brasovtv.com vă informau pe 27 martie că, într-un magazin situat la intersecția Bulevardului Muncii cu strada Dobrogeanu Gherea, un bărbat care purta cagulă a jefuit-o pe angajata unui magazin alimentar.

Principalul suspect a amenințat-o pe vânzătoare cu un cuțit, i-a luat toți banii, aproximativ 4000 de lei, și a fugit.

Anchetatorii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în acest weekend principalul suspect a fost găsit de polițiști, reținut și propus de procurori pentru arestare.

La audieri, bărbatul a recunoscut că a mai comis, în prima zi a lunii februarie, o faptă similar. Prejudiciul este de 2000 de lei.

Pe 13 aprilie 2019, făptașul a atacat din nou. Atunci, ,,vânzătoarea vizată a apăsat butonul de panică, s-a ascuns sub tejgheaua din interiorul magazinului, suspectul a încercat să o atace cu cuțitul, dar femeia a reușit să fugă. Bărbatul implicat a fugit și el, iar la scurt timp a fost prins de polițiști”, au explicat, pentru brasovtv.com, surse judiciare.

Tânărul implicat are 23 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile de un judecător de drepturi și libertăți al Judecătoriei Brașov, sub acuzația de tâlhărie calificată, dar hotărârea nu este definitivă.

Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: