24
Mie, Apr

sursă foto: stirileprotv.ro

Eveniment

Cum va fi săptămâna viitoare din punct de vedere astral?

BERBEC

Ai parte de multe surprize în această săptămână, în mare parte plăcute. Pe de alte parte, vor exista unele conflicte, dacă refuzi să fii deschis când vine vorba de schimbare. Mai mult, responsabilităţile nu îţi dau linişte în cea de-a doua parte a săptămânii.

TAUR

Ai nevoie de mai mult spațiu social pentru a te exprima. Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Acest comportament ajunge să reprime părți importante ale personalității tale, iar starea de irascibilitate nu va întârzia să apară. Compromisurile de acest gen sunt dificil de manageriat pe termen lung.

GEMENI

Nu eşti în cea mai bună formă la început de săptămână., motiv pentru care preferi să petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuinţă. Spre sfârşitul săptămânii, energia apare din nou şi te bucuri de reuşite.

RAC

Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur. Aceștia au tendința de a te exclude din discuții sau să profite de punctele tale sensibile. Indiferent de acest lucru, pentru tine este important să lupți onest pentru propriile visuri și nu faci compromisuri în acest sens.

LEU

Ai multă energie, asta şi pentru că veştile bune continuă să apară în această săptămână. Toată munca din ultima perioadă începe să fie răsplătită. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, petreci din ce în ce mai mult timp cu persoana specială din viaţa ta.

FECIOARĂ

Chiar dacă devii nerăbdătoare în raport cu îndeplinirea anumitor visuri, nu trebuie să acționezi imprudent. Tot ceea ce ai construit în decursul mai multor ani se poate ruina în urma unui comportament imatur. Ai nevoie de mai mult spațiu pentru propria persoană. Visurile pe care le ai pot fi ușor îndeplinite atât timp cât tu vei rămâne focusată pe pașii pe care trebuie să îi urmezi.

BALANȚĂ

Începi să acorzi mai multă importanţă sănătăţii şi, astfel, mergi să faci nişte analize pe care le-ai tot amânat. Când vine vorba de muncă, munceşti din ce în ce mai mult şi încerci să întorci orice situaţie în favoarea ta.

SCORPION

Fiind determinată să nu lași lucrurile să decurgă de la sine, vei face tot ce ține de tine pentru ca viața ta să prindă culoare. Nu vei reuși întotdeauna să adopți tactica care să se potrivească cel mai bine cu așteptările pe care le au cei din jur de la tine, dar nici nu vei dezamăgi. În una din zilele acestei săptămâni reușești să finalizezi un proiect personal important pentru tine.

SĂGETĂTOR

Energia va fi prezentă cu tine pe toată perioada săptămânii şi, în plus, ai în jurul tău o mulţime de oameni pozitivi. La locul de muncă lucrurile decurg conform planului şi, în linii mari, săptămâna decurge bine.

CAPRICORN

Responsabilitatea pe care de multe ori o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Problemele cu care ai fost nevoită să te confrunți în ultima perioadă te-au ajutat să te maturizezi destul de mult. Atitudinea familiei față de reușitele tale profesionale îți oferă motivația necesară pentru a-ți urma visurile.

VĂRSĂTOR

Acorzi din ce în ce mai multă atenţie planurilor de viitor pe care le ai şi, în plus, începi să le pui în aplicare. Nu mai vrei să faci compromisuri când vine vorba de lucrurile pe care ţi le doreşti şi ai discuţii cu anumite persoane din viaţa ta despre acest lucru.

PEȘTI

Această săptămână te va găsi din nou într-o dispoziție psihică duală. Îți este greu să faci alegeri pe care ulterior să nu le regreți. Majoritatea evenimentelor care au loc în viața ta te vor face să acționezi defensiv, chiar dacă un astfel de comportament nu este unul constructiv. Spre sfârșitul săptămânii au loc câteva schimbări radicale în viața ta, dar tu le vei resimți ca fiind pozitive și provocatoare.

 

Sursă: www.elle.ro / jurnalul.antena3.ro  

  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: