25
Joi, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Pe rolul Tribunalului Brașov a fost înregistrat un dosar pe numele lui Dan-Cristian Cămârzan, dosar care are ca obiect ,,internarea nevoluntară”.

 

Mai exact, procurorul care îl anchetează pe Cămârzan sub acuzația de omor, a decis că se impune efectuarea unei expertize psihiatrice în cazul inculpatului. Din cauză că Dan-Cristian Cămârzan a refuzat, procurorul i-a cerut unei instanțe a Tribunalului Brașov să emită o decizie prin care să dispună expertizarea lui Dan Cămârzan din punct de vedere psihiatric, pentru a se stabili dacă a are discernământ. În cazul în care judecătorul va admite solicitarea procurorului, inculpatul Cămârzan va fi transferat din arestul I.P.J. Brașov la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea expertizei psihiatrice.

Dan-Cristian Cămârzan a fost arestat săptămâna trecută sub acuzația de ,,omor”. El este acuzat că și-a ucis cu sânge rece bunica, iar apoi a fost ridicat de anchetatori chiar din casa unde ar fi comis fapta, reținut și, apoi, arestat de un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului Brașov.

Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: