19
Vin, Apr

sursa foto: Facebook

Eveniment

Polițiștii locali săceleni au epuizat toate activitățile cu adevărat folositoare cetățenilor municipiului, iar acum distribuie ziarul Primăriei Săcele.

 

Cel puțin aceasta este concluzia dacă analizăm imaginile postate săptămâna trecută pe o rețea de socializare, în care un polițist local din Săcele, cu acordul primarului Virgil Popa, desfășoară activități de propagandă. Asta după ce, în toamna anului trecut, reporterii Brașov TV au prezentat imagini din care se observă foarte clar că polițiști locali din Săcele distribuie un ziar de preamărire a lui Virgil Popa, în cutiile poștale ale săcelenilor, în timpul programului, în uniformă și cu mașina instituției. Asta în loc să  desfășoare activități cu adevărat utile cetățenilor. În urmă cu câteva zile, noi imagini au fost postate pe o rețea de socializare. Polițistul local implicat a renunțat la uniformă, spre deosebire de situația din toamna anului trecut, dar a continuat să distribuie ziarul de propagandă al Primăriei Săcele.

Contactat telefonic, primarul Virgil Popa, vădit iritat, a declarat că totul este în regulă. Întrebat, însă, dacă a fost audiat de anchetatori cu privire la ,,polițiștii poștali”, Popa a refuzat dialogul.

Rămâne de văzut la ce concluzie vor ajunge anchetatorii după ce vor analiza imaginile. Din datele deținute la redacție, oamenii legii s-au autosesizat și fac cercetări.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: