29
Vin, Mar

sursa foto: rtv.net

Eveniment

Antrenorul Marius Lăcătuş şi secundul Ştefan Iovan şi-au prezentat demisiile în faţa comandantului CSA Steaua, Pompiliu Bixi Mocanu.

Omul care conduce CSA le-a transmis că mai au timp de gândire, întrucât nu-şi doreşte să piardă cele două legende ale fotbalului românesc.

Luni, 3 iunie, Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan au lăsat foile de demisie pe biroul comandantului CSA Steaua, la prima oră a dimineţii. Bixi Mocanu nu a dorit să accepte şi le-a mai dat timp de gândire. "Fiara" urma să prezinte un raport al sezonului petrecut în Liga 4, urmând ca acesta să fie predat săptămâna următoare.

În tot acest timp, managerul secţiei de fotbal, Cristian Neagoe, mâna dreaptă a ultimilor trei preşedinţi, George Boroi, devenit secretar general COSR, Cristian Petrea şi Bixi Mocanu, a încercat să-i convingă pe amândoi să nu apeleze la acest gest.

Neagoe ştie însă că dezastrul de la fotbal ar putea avea efecte şi asupra viitorului său în clubul militar: "Neagoe a girat pentru echipa tehnică şi pentru tot ce s-a întâmplat în acest sezon şi i-a spus comandantului că 100% Steaua promovează. El se află acum într-o situaţie delicată şi în faţa ministrului MApN, Gabriel Leş. Ministrul s-a interesat de situaţia echipei chiar cu o săptămână înainte de zilele meciurilor din play-off. Nu i-a picat bine acest eşec”, a declarat pentru ProSport o sursă de încredere din cadrul celui mai galonat club din istoria sportului românesc.

Steaua a ratat promovarea pentru al doilea an consecutiv!

Marea favorită la câştigarea play-off-ului Ligii a 4-a Bucureşti, Steaua, a comis-o la ultimul meci, a pierdut cu Carmen, scor 0-1, şi a ratat pentru al doilea an consecutiv şansa de a promova în Liga 3.

Un autogol a decis jocul desfăşurat duminică după-amiază pe stadionul Regie, iar echipa lui Daniel Iftodi va merge la barajul pentru accederea în a treia ligă, acolo unde o va întâlni pe reprezentanta judeţului Călăraşi, Mostiştea Ulmu, pe 15 şi 22 iunie, notează stiripesurse.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: