28
Joi, Mar

sursă foto: monitorulexpres.ro

Eveniment

RATBV modifică orarele de circulație.

„RATBV S.A. își adaptează începând din data de 18 iunie 2019 capacitatea de transport a călătorilor la solicitările existente pe perioada verii, motiv pentru care modifică orarele de circulație de pe traseele 5, 6, 17, 23, 23B, 32, 36, 50 și 52.

De asemenea, începând cu aceeași dată va fi modificat și graficul de circulație al liniei 31, pentru a se realiza corelarea acestuia cu orarul liniei 32, ambele linii deservind zona Valea Cetății.

Noile orare de circulaţie vor fi afişate, începând din cursul zilei de sâmbătă, 15 iunie, pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare“ şi în toate staţiile de pe traseele liniilor menţionate. Pentru   evitarea oricărei confuzii, afişele cu noile orare vor purta menţiunea „Valabil din data de 18 iunie 2019“.

Având în vedere cererea de transport, RATBV S.A. aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în cursul zilei de luni, 17 iunie, a doua zi de Rusalii, orarele de circulaţie valabile ale mijloacelor de transport vor fi cele corespunzătoare ale unei zile de duminică.

RATBV a reluat din această lună activitatea de transport de biciclete cu autobuzele ce deservesc linia 20, transport care se realizează gratuit. Deoarece ne-am confruntat cu unele situații mai puțin plăcute, facem un apel la cei ce doresc să-și transporte bicicleta pe suporturile speciale să se prezinte la autobuz cu bicicleta într-o stare de minimă curățenie. Înțelegem că unele biciclete sunt folosite prin pădure, însă îi rugăm pe utilizatori să dea dovadă de înțelegere și respect față de bunurile RATBV și față de conducătorul auto care încarcă și descarcă bicicletele”, potrivit unui comunicat de presă RATBV.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: