29
Vin, Mar

Eveniment

Victorie fantastică a "tricolorilor" mici la 25 de ani de la victoria României în fața Columbiei, cu gol marcat atunci de tatăl autorului celui de-al doilea gol de acum.

Naționala Under 21 a României a avut un debut de vis la Euro Under 21 și a spulberat puternica echipă a Croației. Cu toate că "tricolorii" sunt cotați cu ultima șansă la această competiție, oamenii lui Mirel Rădoi au arătat un joc de clasă.

În tribune a fost și "Regele" Gheorghe Hagi, care s-a bucurat ca un copil la golul fiului său, Ianis. Reușita sa vine la exact 25 de ani de la acel succes incredibil al naționalei mari, 3-1 cu Columbia, la Mondialul din 1994.

"Bravo lor, felicitări. Am voce încă, nu am jucat eu, ci ei. Ne-au făcut fericiţi, e bine că au câştigat. Sperăm să fie în continuare la fel. Eu nici nu mai trebuie să vorbesc acum, ei vorbesc pe teren. Când munceşti bine, totul se construieşte. E un moment formidabil, e destinul: sunt 25 de ani de când învingeam Columbia la Mondial. Sperăm să fie în continuare frumos", a spus "Regele" Hagi la TVR.

În următorul meci din grupa C, România întâlnește Anglia, vineri, de la ora 19:30, la Cesena.

FINAL DE MECI: România - Croația 4 - 1

Minutul 93: Din nou gol pentru România, după ce arbitrul de centru consultă VAR-ul! Adrian Petre a înscris, din pasa lui Cristi Man! România - Croația 4 - 1

Minutul 85: Suporterii cântă ,,Treceți batalione române Carpații!"

Minutul 66: GOOOOL!!! Tudor Băluță recuperează o minge, driblează în careul croaților și reface ecartul de două goluri! România - Croația 3 - 1 Pe stadion se aud doar suporterii români: ,,ROMÂNIA, ROMÂNIA, OLE, OLE, OLE!!!"

REPRIZA SECUNDĂ

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ: România - Croația 2 - 1

Minutul 18: Croații reduc din diferență prin Vlašic. România conduce Croația cu 2 - 1. 

Minutul 14: GOOOL!!! Ianis Hagi majorează diferența! Golul lui Ianis a venit după 25 de ani de la meciul România - Columbia, de la Campionatul Mondial din SUA. Atunci, Hagi a făcut unul dintre cele mai mari meciuri ale sale. Tatăl lui Ianis a marcat atunci poate cel mai frumos gol al turneului final. România conduce Croația cu 2 - 0.

Minutul 11: GOOOOL!!! Pușcaș a înscris din lovitură de la 11 metri. Pușcaș a intrat în careu, a șutat, dar mingea s-a dus în mâna lui Benkovic. Arbitrul Bobby Maden a solicitat intervenția VAR și a acordat lovitură de pedeapsă. România conduce Croația cu 1 - 0.

Minutul 3: George Pușcaș şutează bine pe poartă, dar goalkeeperul croat salvează.

ECHIPELE DE START

ROMÂNIA: Radu - Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan - T. Băluță, Cicâldău - Man, I. Hagi, A. Ivan - Pușcaș
ANTRENOR: Mirel Rădoi
REZERVE: Căbuz, A. Vlad, Boboc, Ad. Petre, R. Grigore, Vl. Dragomir, V. Ghiță, Nedelcu, Ad. Rus, Fl. Coman, A. Ciobanu, Olaru

CROAȚIA: Posavec - Uremovic, Katic, Benkovic, Sosa - Vlašic, Šunjic, Moro - Halilovic, Jakoliš, Brekalo
ANTRENOR: Nenad Gračan
REZERVE: Grbic, Šemper, Majer, Bistrovic, Kalaica, Borevkovic, Bašic, Muric, Kulenovic, Ivanušec, Bradaric, Čabraja

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: