29
Vin, Mar

sursa foto: rtv.net

Eveniment

Polițiști ai Secției Numărul 3 din Brașov fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

,,În fapt, la data de 18 iunie 2019, în jurul orei 09.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 45 ani, din Brașov, ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, în vârstă de 17 ani, lovind-o pe aceasta cu pumnul în zona coastelor.

De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, organele de poliție au stabilit faptul că bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență și pe soția sa, în vârstă de 43 ani, în luna ianuarie 2019.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză şi au dispus ca acesta să păstreze o distanță de minim 100 metri față de persoanele vătămate, față de locul de muncă al acesteia și față de reședința persoanelor vătămate.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: