19
Vin, Apr

Foto Cerbul de Aur 2019

Eveniment

Celebrul musical "We will rock you", în deschiderea Galei Festivalului de la Braşov.

Seara de Gală a Cerbului de Aur 2019 va marca o premieră pentru televiziunile din România – un fragment din celebrul musical "We will rock you" va fi pe scena de la Brașov.

În premieră și în exclusivitate, piesele cu care legendara trupă Queen a făcut istorie și care fac parte din We will rock you, scris de Ben Elton în 2002 pe baza a 22 de hituri din repertoriul emblematicei formații, se vor auzi în Piaţa Sfatului.

În show-ul de sâmbătă seara o vom vedea pe Loredana, alături de Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu, Vlad Nicolici şi alţi artişti din trupa musicalului. Lor li se vor alătura la sfârșitul acestui moment toți cei 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare Cerbul de Aur 2019.

"We will rock you" va conține fragmente din memorabilele melodii We will rock you, I want to break free, Somebody to love, Killer queen, I want it all, Kind of magic, Who wants to live forever, Headlong sau We are the champions, fiind o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei într-o lume a viitorului, pus în scenă de 17 ani cu mare succes, fiind montat în 15 țări, cu peste 20 de milioane de spectatori.

Producția românească a musicalului a fost lansată în România în aprilie 2019, la București, într-o senzatională punere în scenă, semnată de Răzvan Mazilu. 

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm, dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes sau Corina Chiriac.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate,în perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00.

conform comunicat Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol "Cerbul de Aur"

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: