24
Mie, Apr

foto Facebook Poliția Româna

Eveniment

Polițiștii brașoveni au aplicat 1.044 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 250.000 lei.

În săptămâna 12 august 2019 - 18 august 2019, Serviciul Rutier Brașov a organizat și desfășurat acțiunea T.I.S.P.O.L. „SPEED”, care a vizat combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Acțiunea a avut ca scop impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de autovehicule, în ceea ce privește respectarea regimului legal de viteză și reducerea riscului rutier pe raza întregului județ.

În cadrul acțiunii au fost folosite toate aparatele de supraveghere a traficului existente la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, inclusiv cinemometrul de tip TruCAM.

Obiectivele declarate ale acțiunii au fost depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a celor ce încalcă prevederile legale, în principal depășirea limitei legale de viteză, dar și conștientizarea opiniei publice asupra dinamicii și consecințelor accidentelor rutiere.

Cu această ocazie, s-a procedat la verificarea a 1.285 autovehicule, fiind constatate 1.044 abateri la regimul legal de viteză.

Totodată, polițiștii brașoveni au aplicat 1.044 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 250.000 lei.

De asemenea, cadrele de poliție au reținut 25 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Activitățile vor continua și în perioada următoare în vederea menținerii cadrului de legalitate și prevenirii accidentelor rutiere. 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: