29
Vin, Mar

sursa foto cerbuldeaur.ro

Eveniment

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur - eveniment care va avea loc în Piaţa Sfatului din Braşov, în perioada 22-25 august - se apropie de start.

ACCESUL PUBLICULUI SE FACE ÎNCEPÂND CU ORA 19.30, în fiecare seară de spectacol. Întrucât evenimentul este televizat, PORȚILE VOR FI ÎNCHISE LA ORA 20.45.

Pentru a facilita accesul în Piața Sfatului, organizatorii au amenajat 14 porți și 4 puncte de acces A, B1, B2 şi C: trei în Strada Mureșenilor și unul în Strada Apollonia Hirscher.

Astfel, SPECTATORII CARE AU BILETE PE RÂNDURILE DE LA 1 LA 25 si posesorii de abonamente şi bilete VIP sunt rugaţi să folosească intrarea A din Strada Mureșenilor - cea mai apropiată de scenă, publicul CU BILETE PENTRU LOCURILE PLASATE ÎNCEPÂND DE LA RÂNDUL 26 având la dispoziție celelalte trei intrări (B1, B2 şi C).

Accesul spre locurile din tribună se face pe scările aflate în spatele şi în partea laterală a tribunei.

Abonamentul trebuie păstrat pe toată perioada de desfăşurare a Festivalului. Accesul zilnic al posesorilor de abonament se face în baza acestuia şi a unei brăţări de acces pe care o vor primi în prima zi a festivalului. Pentru acces, prezentarea celor două elemente este obligatorie, în lipsa unuia dintre ele accesul fiind imposibil.

Minorii cu vârsta de până la 14 ani au acces în arenă doar însoţiţi de un părinte/reprezentant legal. Atât minorii, cât şi părinţii/reprezentanţii legali trebuie să deţină fiecare câte un bilet valabil.

În locaţia de desfăşurare a Festivalului NU VA FI PERMIS accesul cu: BĂUTURI ŞI PRODUSE ALIMENTARE ACHIZIŢIONATE DIN AFARA PERIMETRULUI LOCAŢIEI; SPRAY-URI, LASERE; ARME, OBIECTE CONTONDENTE, LANŢURI; UMBRELE; ANIMALE DE COMPANIE; BAGAJE VOLUMINOASE; SELFIE STICK-URI, APARATE FOTO PROFESIONALE, APARATE DE ÎNREGISTRARE AUDIO-VIDEO DE ORICE FEL SAU APARATE GOPRO ETC.

Lista completă a obiectelor interzise poate fi consultată pe site-ul CERBULDEAUR.RO.

Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

ACHIZIŢIONAREA BĂUTURILOR ŞI A PRODUSELOR ALIMENTARE

În locaţia de desfăşurare a festivalului, spectatorii pot achiziţiona băuturi răcoritoare, apă, bere cu şi fără alcool, cafea, îngheţată şi gustări. Toate băuturile vor fi vândute numai la pahar. Produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

PARCĂRILE RECOMANDATE de autorităţi pentru public sunt cele din Strada Pieţei – lângă Spitalul Regina Maria, Parcarea Bibliotecii Judeţene – Strada Livada Poştei, Parcarea Centrul Civic şi Parcarea Gara Braşov. Plata parcării nu intră în preţul biletului.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: