sursa foto TVR

Eveniment

În acest an, Premiul publicului este acordat de Primăria Braşov, iar cel al presei, de către de Consiliul Judeţean Braşov.

Astăzi, fanii concursului internaţional „Cerbul de Aur” îşi pot vota favoriţii printr-un poll indicat pe pagina de Facebook a Festivalului. ⇒ www.facebook.com/CerbulDeAur.ro 

Startul votului va fi dat de prezentatori după ultima interpretare din acestă seară de Concurs (23 august 2019), publicul putându-şi exprima votul până la finalul recitalului/concertului serii.

Pentru a putea vota, publicul trebuie: 
- Să acceseze adresa web indicată pe pagina de Facebook oficială a Festivalului; 
- Să selecteze caseta de votare din dreptul concurentului favorit şi să dea clik pe butonul „Votează”.
- Pentru ca votul să poată fi înregistrat, utilizatorul trebuie să se înregistreze cu contul său de Facebook.

Votarea se încheie când se termină genericul de final al Festivalului din seara de 23 august și poate fi urmărit în timp real.

Jurnaliştii acreditaţi pot vota într-o secţiune special creată pentru ei pe site-ul https://votcerbuldeaur.ro Ca şi în cazul votului publicului, sesiunea de vot va fi deschisă imediat după ce ultimul concurent va coborî de pe scenă şi se va închide în aceeaşi seară, la terminarea recitalului/concertului.

În acest an, Premiul publicului este acordat de Primăria Braşov, iar cel al presei, de către de Consiliul Judeţean Braşov.


Mai poți citi pe site-ul BrașovTv.com și despre:

ATENȚIE! Panourile electrice de pe Tâmpa nu sunt coșuri de gunoi!

Bărbat prins de jandarmi alergând cu un cuțit în mână (FOTO)