16
Mar, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiștii Serviciului Rutier din Brașov au organizat acțiuni de control atât pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, cât și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Agenții și ofițerii au aplicat, săptămâna trecută, 852 de sancțiuni contravenționale, dintre care 368 pentru încălcarea limitei legale de viteză, 33 pentru abateri săvârșite de către bicicliști, 33  pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 28 pentru depășiri neregulamenatre, iar diferența pentru alte abateri la regimul rutier.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 147.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au retras 27 certificate de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 85 permise de conducere, dintre care 33 pentru consumul de  băuturi alcoolice și 28 pentru depășiri neregulamentare.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost constatate 26 de infracțiuni la regimul circulației, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: