19
Vin, Apr

sursa foto Daniel-Maximilian Milata

Eveniment

Înainte de debutul în noul sezon, antrenorul echipei Corona Wolves Brașov, Julius Penzes, a acordat un interviu pentru blogul „jegkorongblog.hu„ acolo unde a vorbit despre așteptările sale și ale băncii tehnice.

"Sezonul trecut am părăsit liga în sferturi, dar sezonul acesta aș vrea măcar semifinală dar – de ce nu? – am putea ajunge chiar mai departe", spune Julius Penzes, considerând că Liga Erste va fi mai bună și mai echilibrată în acest sezon.

Pregătirile pentru noul campionat au început relativ devreme și doar cu jucătorii autohtoni. Pentru început s-a lucrat pe uscat, apoi, din august, brașovenii s-au antrenat pe gheață. Jucătorii străini s-au alăturat treptat și acum sunt șase astfel de jucători sub contract.

Julius Penzes speră ca echipa să realizeze ceea ce și-a propus, lucrând acum la tactica jocului brasovenilor, lucru important și dificil în egală măsură deoarece Corona Wolves Brașov a înlocuit toți jucătorii străini cu alții noi.

În final de interviu, antrenorul "lupilor" a evitat să prezică cine ar putea câștiga Liga Erste, pentru că "toate echipele sunt echilibrate și nu se știe cine va avea cartea câștigătoare”.


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

Accident, în urmă cu scurt timp, pe Calea București

Intervenție inedită de 3 ore pentru salvamontiștii din Bran (FOTO)


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: