29
Vin, Mar

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, pentru care procurorii Parchetului Judecătoriei Brașov au cerut arestarea preventivă.

El este acuzat de comiterea a două infracțiuni de conducere fără permis, o infracțiune de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și o infracțiune de refuz recoltare probe biologice.

,,În 09.12.2018, pe strada Toamnei, a fost oprit în trafic de polițiști, după ce l-au urmărit pe bărbat în trafic, din cauză că acesta a trecut cu mașina pe culoarea roșie a semaforului. S-a stabilit, de asemenea, că nu avea permis și era sub influența băuturilor alcoolice. În 08.09.2018, pe Bulevardul Vlahuță, bărbatul nu a păstrat distanța față de autovehiculul care circula în față și l-a lovit. În urma verificărilor, s-a stabilit că suspectul nu are permis de conducere și, de asemenea, a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au explicat, pentru brasovtv.com, procurorii Parchetului Judecătoriei Brașov.

Un judecător de drepturi și libertăți al Judecătoriei Brașov a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a inculpatului, dar a instituit măsura arestului la domiciliu. Decizia nu este definitivă.

Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: