25
Joi, Apr

Eveniment

Caz aparte, zilele trecute, la Spitalul Municipal din Săcele.

 

O tânără care intenționa să se angajeze, cu recomandare, ca asistentă, a trecut de la extaz la agonie! Femeia, cu o carte de vizită nepătată, susține că s-a trezit pusă la colț chiar de managerul Spitalului Municipal din Săcele, din cauză că fratele ei a avut curaj să spună adevărul! În urmă cu câteva săptămâni, bărbatul a depus reclamații la instituțiile abilitate după ce a fost nevoit să ajungă la o unitate sanitară din Brașov cu fiica lui, rănită la cap, din cauză că la Spitalul Municipal din Săcele, micuței nu i-a fost făcut tratamentul complet. Acum, sora bărbatului trage ponoasele.

Până la acest moment, tânăra nu a mai depus dosarul pentru angajare la spital. Echipa Brașov TV a discutat, astăzi, cu managerul Spitalului Municipal din Săcele, Rodica Pârvan. Aceasta se jură că nu știe nimic!

După dialogul cu managerul, am întrebat-o pe tânăra care intenționa să se angajeze la Spitalul Municipal din Săcele, dacă este adevărat ceea ce susține, în condițiile în care managerul Rodica Pîrvan spune că nici măcar nu o cunoaște. Tânăra a mărturisit că nici nu se aștepta ca managerul să recunoască ceva din cele întâmplate.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: