23
Mar, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Simona Halep (6 WTA) va juca direct în turul secund al turneului de la Wuhan (China). Românca o va întâni pe câştigătoarea din partida Barbora Strycova (31 WTA) – Wang Xiyu (140 WTA).

Cu Strycova, Halep are 3 victorii din 3 meciuri, iar cu Wang nu a jucat.

La fel ca Simona Halep, Barbora Strycova, în vârstă de 33 de ani, a evoluat ultima oară la turneul de la US Open, la finalul lunii august, unde a fost eliminată în primul tur, scor 6-3, 0-6, 1-6, de Aliona Bolsova. Jucătoarea din Cehia a obţinut cea mai bună performanţă din carieră la turneele de Grand Slam în acest an, când a ajuns până în semifinale la Wimbledon.

De partea cealaltă, Xiyu Wang, în vârstă de 18 ani, este posesoare a unei invitaţii la Wuhan. Tânăra jucătoare a reuşit să ajungă pe tabloul principal la US Open 2019, însă a fost eliminată în primul tur de Kirsten Flipkens, scor 3-6, 6-2, 6-2.

Halep este cotată cu şansa a patra la câştigarea titlului la Wuhan. Principala favorită este liderul mondial Ashleigh Barty. În turul secund, australianca se va confrunta cu învingătoarea din partida Daria Kasatkina-Caroline Garcia.

Turneul de tenis Premier 5 de la Wuhan, dotat cu premii totale în valoare de 2.828.000 de dolari, se va desfăşura în perioada 22-28 septembrie.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: