29
Vin, Mar

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Zeci de percheziții în Capitală și 36 de județe din țară au loc la punctele de lucru ale unei societăți de pariuri și jocuri de noroc care a folosit, timp de trei ani, programe de calculator fără licență.

Potrivit Poliției Române, polițiștii fac 59 de percheziţii la sediul social și punctele de lucru ale unei societăți comerciale de pariuri și jocuri de noroc, conform Mediafax.

Perchezițiile au loc în Bucureşti și în județele Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

„În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă. Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor”, arată sursa citată.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: