29
Vin, Mar

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Doi bărbați din Brașov sunt căutați de polițiști după ce, în weekend, l-au atacat, în cartierul Tractorul, pe proprietarul unui apartament situat într-un bloc de pe Aleea Constructorilor.

Omul și-a găsit locuința devastată și i-a cerut socoteală unei femei pe care o lăsase în apartament. Tânăra a părăsit casa și a încercat să plece cu mașina personală, dar proprietarul apartamentului, în încercarea de a o opri, i-a blocat autoturismul. Iubitul tinerei și alți doi bărbați, înarmați cu un topor, l-au atacat în plină stradă pe proprietarul locuinței, l-au lovit cu coada toporului, iar omul are nevoie de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale, spun procurorii brașoveni.

Unul dintre atacatori a fost prins, reținut și arestat pentru 30 de zile, dar ceilalți doi au reușit să fugă și sunt căutați de oamenii legii.

Bărbatul încătușat, în vârstă de 48 de ani, a contestat măsura arestării preventive, dispusă de un judecător de drepturi și libertăți al Judecătoriei Brașov, iar instanța superioară va avea ultimul cuvânt.

Inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: