26
Vin, Apr

Eveniment

Un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului a admis solicitarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Brașov, de arestare preventivă a unui bărbat acuzat de trafic de droguri de mare risc.

 

Inculpatul este bănuit că a încercat să introducă în România cantitatea de 2772,40 grame de mescalină - drog de mare risc, acţiunea fiind întreruptă de autorităţile din Frankfurt am Main, ce au dispus reţinerea drogurilor.

Era vorba despre un colet poștal care conţinea mescalină, la rubrica destinatar era precizat un nume, iar la rubrica expeditor două nume, fiind livrat supravegheat inculpatului, au explicat, pentru brasovtv.com, surse autorizate.

S-a apreciat că aceste fapte întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de tentativă la introducerea în țară de droguri de mare risc, pentru care legea prevede pedeapsa închisorii de la 7 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi, și trafic de droguri de mare risc, pentru care legea prevede pedeapsa închisorii de la 5 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi.

În aceste condiții, s-a emis mandat de arestare preventivă de către un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului Brașov, dar inculpatul a contestat decizia. Un judecător de drepturi și libertăți al Curții de Apel din Brașov a decis, hotărârea fiind definitivă, ca inculpatul să rămână arestat.


Mai citește pe BrasovTV.com și despre:

4 turiști străini, SALVAȚI de jandarmi și salvamontiști din Brașov (VIDEO)

Ordonanța care te scapă de penalitățile și dobânzile datorate statului


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: