19
Vin, Apr

sursa foto Orasul Rasnov

Eveniment

Peste 40 de reprezentanți din Italia, Spania, Polonia, Malta, Ungaria, Finlanda și Germania au fost prezenți astăzi la Râșnov.

Este vorba despre un proiect de bune practici, unde a fost inclus și orașul Râșnov, prin implementarea proiectului ascensorului pe plan înclinat, care face legatura între centrul orașului și Cetatea Medievală.

Reprezentanții autorităților locale, împreună cu reprezentanții Consiliului Județean Brașov le-au prezentat celor prezenți, proiectul realizat cu fonduri europene.

Practic, toți cei care s-au aflat în sala de consiliu a primăriei Râșnov au aflat toate detaliile legate de proiectul ascensorului pe plan înclinat, dar și problemele care au fost întâmpinate în timpul implementării lui.

După ședinta de lucru, delegația a mers și la fața locului pentru a vedea exact cum arată ascensorul pe plan înclinat.

În proiectul de bune practici au fost incluse mai multe destinații din județ, cum ar fi rețeaua de trasee eco turistice Poarta Carpaților, trasee tematice în Parcul Național Piatra Craiului, conectarea traseelor între centrul istoric și Cetatea Râșnov (ascensorul pe plan înclinat) sau rețeaua de trasee de drumeții și Ciclism din Colinele Transilvaniei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: