25
Joi, Apr

Eveniment

Gheorghe Botorog și-a reluat protestele.

Acesta susține că de o săptămână protestează în fața Tribunalului Brașov pentru nedreptățile ce i-au fost aduse în urmă cu mai mulți ani. După ce s-a legat cu lanțuri de ușa Prefecturii, a aruncat cu fecale prin instituție, s-a urcat în pomi, s-a urcat pe acoperișul Tribunalului din Brașov, a fost arestat și închis la Spitalul de psihiatrie, Gheorghe Botorog nu renunță. Protestatarul consideră că principalul vinovat pentru tot ce a pățit în ultimii ani este primarul George Scripcaru. În urmă cu 17 ani autorităţile locale i-au confiscat mai multe vaci care păşteau pe domeniul public, în Centrul Civic. Animalele au fost sacrificate după ce Botorog nu a putut face dovada proprietăţii, pentru a le răscumpăra.

Protestatarul brașovean spune că nu va renunța până nu i se va face dreptate și nu are de gând să plece din fața Tribunalului.

În urmă cu patru ani Gheorghe Botorog avea ordin de restricție și nu avea voie să se apropie la mai mult de 100 de metri de clădirea Tribunalului, lucru pe care la vremea respectivă nu l-a respectat și s-a urcat pe acoperișul clădirii. Rămâne de văzut unde va ajunge de această dată cu protestele.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: