20
Sâm, Apr

sursa foto: newsmaker.ro

Eveniment

Polițiștii brașoveni au făcut, timp de 3 zile, controale în trafic pentru ,,diminuarea nivelului de victimizare a populației prin accidente rutiere și impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, prin depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de taximetrie, sancționarea celor care, deși autorizați, nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor.

Polițiștii au procedat la oprirea și verificarea unui număr de 81 autovehicule și au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, dintre care 12 pentru nerespectarea normelor legale prevăzute de Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere și 9 pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002R privind privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor este de aproximativ 6.500 lei.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat un conducător auto care efectua transport public de persoane, fără a fi autorizat. Acestuia i s-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare, împotriva sa fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pe o perioadă de 6 luni. Suplimentar, s-a dispus indisponibilizarea autoturismului folosit”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: