23
Mar, Apr

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

UPDATE 2

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Brașov și a fost întâmpinat de președintele Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea. Apoi, alături de simpatizanți ai liberalilor, liderii PNL susțin discursuri pe scena amenajată într-o sală de conferințe din Brașov.

Discursurile liberalilor, susținute la Brașov, le găsiți pe pagina https://www.facebook.com/BrasovTV/ 

 

UPDATE 1

La întâlnirea cu simpatizanții PNL din Brașov, la care este așteptat să sosească în următoarele minute și președintele Klaus Iohannis, au ajuns Raluca Turcan, Siegfried Mureșan și Rareș Bogdan.

Cei trei au fost întâmpinați de președintele PNL Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

ȘTIRE INIȚIALĂ 

Președintele României, Klaus Iohannis, revine, astăzi, la Brașov pentru o întâlnire electorală cu simpatizanții PNL.

Peste 1.500 de braşoveni şi 2.500 de liberali din Regiunea 7 Centru vor participa la întâlnirea cu șeful statului şi cu conducerea PNL, a anunţat liderul liberalilor braşoveni, Adrian Veştea.

„Ne pregătim să-l întâmpinăm pe  preşedintele Klaus Iohannis la Braşov. Avem soluţii pentru o Românie cu adevărat europeană, avem oameni pregătiţi în toate domeniile de activitate, suntem respectaţi în Europa şi ne mândrim cu preşedintele nostru. Braşovul este liberal şi îl susţine pe  Klaus Iohannis”, susţine Adrian Veştea.

Șeful statului a mai fost la Brașov în luna mai a acestui an.

Astăzi, înainte de plecarea spre Brașov, Klaus Iohannis a luat, după căderea Guvernului Dăncilă, o decizie majoră.

„Este nevoie de un guvern urgent care vine și repară greșelile făcute de PSD în economie. Și aici vreau să fac o afirmație, și știu foarte bine ce spun, cu toată claritatea: nu vor exista tăieri de salarii și pensii! Și spun acest lucru pentru a contrazice o afirmație mincinoasă a pesediștilor și vreau să repet: Nu vor exista tăieri de salarii și pensii!”, a declarat seful statului.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: