13
Lun, Iul

sursă foto: obiectivbr.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

"În fapt, la data de 18 octombrie, în jurul orei 21.15, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 42 ani, care a condus un autovehicul pe raza localității Cața, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul avea inspecția tehnică periodică expirată.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.23 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", potrivit I.P.J. Brașov.

 

BODY IMPULSE MAX SRL