25
Joi, Apr

Eveniment

Veritabilă ediție aniversară, a cincea, a Salonului de Carte Bookfest Brașov, între 24 și 27 octombrie, la Aula Universității Transilvania.

Ediția aniversară a Salonului de Carte Bookfest Brașov va avea loc la Aula Universității Transilvania, între 24 și 27 octombrie 2019. Timp de patru zile, brașovenii au intrarea liberă la Bookfest, pentru întâlnirea cu aproximativ 30.000 de cărți, care vor avea reduceri spectaculoase, dar și cu unii dintre cei mai renumiți autori ai momentului. Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș, Georgeta Moarcăș, Petronela Rotar, Anca Zaharia și Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente la lansările și sesiunile de autografe de la Bookfest Brașov. Alături de aceștia, cărțile prezente la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică și până la eseistică și carte de psihologie și dezvoltare personală, cu un accent deosebit pe literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani.

Detalii găsiți AICI

Bookfest Brașov va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00.

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.
Salonul de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România și librăria „La noi acasă”, sub egida Federației Editorilor din România.
Parteneri: Primăria Municipiului Brașov, Facultatea de Litere (Universitatea Transilvania Brașov).


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: