29
Vin, Mar

sursă foto: noi.md

Eveniment

Traficul rutier va fi interzis pe strada Nicoale Titulescu începând cu data de 22 octombrie.

„Marți, 22 octombrie 2019, vor începe lucrările de modernizare a rețelelor de apă la tronsonul I, cuprins între strada Dorobanţilor şi strada N. D. Cocea.

Traficul rutier va fi interzis complet pe această porțiune de stradă din 22 octombrie până în data de 03 noiembrie 2019.

Pentru informarea conducătorilor auto care au intenția să se deplaseze spre strada Nicolae Titulescu, au fost montate 2 panouri de presemnalizare pe bulevardul 15 noiembrie și unul pe strada Castanilor.

Circulația va fi posibilă pe străzile:

- N. Titulescu, între Castanilor și Dorobanților

- Dorobanților-Română -N.D. Cocea-N. Titulescu/15 Noiembrie.

Pentru cei care au intenția să se deplaseze dinspre Calea Bucuresti, traficul auto va fi presemnalizat pe C. București în zona cunoscută cu numele de ”3 alimentare”. 

Circulația va fi posibilă pe strada N. Titulescu, între Calea București si N.D. Cocea și poate fi continuată pe N.D. Cocea-PăunPincio – Dorobanților-15 Noiembrie. Accesul pe str. N. Titulescu în zona Castanilor-Dorobanților nu va fi posibil decât dinspre centrul orașului sau dinspre Castanilor.

Pentru ca lucrările să se desfășoare conform graficului, începând cu data de 21.10.2019, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze pe porțiunea cuprinsă între str. Dorobanților și N. D. Cocea.

În toată această perioadă, Compania APA Brașov va transmite în permanență informări referitoare la stadiul lucrărilor, astfel încât să fie cunoscute din timp reglementările de trafic ce vor fi aplicate înainte de începerea lucrărilor, pe fiecare din cele 5 tronsoane.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere participanților la trafic și locuitorilor din zonă”, potrivit unui comunicat de presă a Companiei Apa Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: