29
Vin, Mar

Eveniment

Disperați după voturi, premierul interimar Dăncilă, ministrul Fondurilor Europene și cel al Finanțelor au venit... la Brașov.

Înainte, au avut grijă să pompeze, la foc automat, o sumă uriașă din bugetul în care românii cotizează, pentru spitalul din municipiul gestionat de Virgil Popa. Asta ca... pe unitatea medicală, cu o activitate care lasă de dorit, să nu se pună lacătul. Numeroasele scandaluri de la unitatea medicală – angajările...pe pile și cazuri medicale trimise, urgent, la Spitalul Județean Brașov sunt doar câteva fapte care pun la îndoială activitatea medicală a acelui spital.

Ajunsă la spitalul din Săcele, Dăncilă a făcut un tur și a vizitat bolnavii, însă nu înainte de a fi echipată corespunzător pentru o vizită într-o unitatea medicală. Și cum Viorica Dăncilă este obișnuită cu argați la picioarele ei, așa s-a întâmplat și de această dată când a ales să înjosească o asistentă pe care a pus-o să se aplece în fața ei pentru a o încălța, exact ca pe vremea comunistă. Pentru a nu se dezechilibra, aceasta a fost susținută chiar de managerul spitalului. Această poză a devenit virală, oamenii fiind de-a dreptul revoltați.

După ce a vizitat bolnavii, vizibil grăbită, aceasta a stat de vorbă cu jurnaliștii. Întrebată de ce nu a acordat mai devreme banii necesari pentru Spitalul din Săcele aceasta a evitat să ofere un răspuns concret.

La plecare prim-ministrul interminar a urcat într-un autovehicul, diferit față de mașinile pe care doamna Dăncilă obișnuia să le folosească în călătoriile ei în interes de serviciu. Însă ce să vezi... mașina care se presupune că îi era destinată să vină să o ia din vizita ei de la Brașov a fost implicată într-un accident mortal pe Timișul de Jos chiar cu câteva ore înainte.

Tot evenimentul s-a dorit a fi mușamalizat, fără a se oferi prea multe detalii cu privire la accidentul rutier în care un bărbat a murit. După ce jurnaliștii Brașov TV au aflat despre ce este vorba presa a luat cu asalt informația iar reprezentanții SPP au transmis condoleanțe familiei îndoliate.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: