28
Joi, Mar

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Sesizarea depusă la Biroul Electoral Județean Brașov, duminică dimineață, după ce președinta Secției de votare numărul 231 din Săcele a obligat-o pe reprezentanta unui partid politic să-și scoată sacoul, a fost admisă.

Șefei Secției numărul 231, Camelia Biriș, i s-a impus să-i permită reprezentantei unui partid politic, aflată în secție, să poarte haina de culoare galbenă. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Decizie fără precedent a președintei Secției de votare numărul 231 din Săcele.

Camelia Biriș i-a cerut reprezentantei unui partid politic în secție, să-și scoată sacoul! În viziunea șefei secției de votare, culoarea sacoului nu ar fi potrivită. În urma acestui incident, s-a depus sesizare la Biroul Electoral Județean.

,,Reprezentanta unui partid politic, în secția numărul 231 din Săcele, a fost obligată de președinta secției, Camelia Biriș, să se dezbrace de sacou din cauză că este de culoare galbenă. Asta deși haina nu are niciun fel de însemne electorale. Este inadmisibil! Disperarea contracandidaților este mai mult decât clară, dar prefer să nu comentez mai mult. Aștept decizia pe care Biroul Electoral Județean Brașov o va lua în acest caz”, a spus președintele filialei PNL din Săcele, Andrei Kadas.

Totul s-a întâmplat în condițiile în care șefa Secției de votare numărul 231 purta o haină de culoare roșie.

Sesizarea a fost depusă la Biroul Electoral Județean și urmează să fie analizată.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: