25
Joi, Apr

Eveniment

Două case au fost luate în colimator de hoți, în doar 4 zile, în comuna Cristian. Locuințele sunt situate pe aceeași stradă, Tudor Vladimirescu.

Prima spargere a avut loc duminică noaptea, la o casă unde erau depozitate piese auto. Potrivit vecinilor, autorii au trecut dintr-o grădină în alta, au ajuns în curtea casei pe care o vizau, în care erau parcate două mașini, lăsate descuiate. Într-unul dintre autoturisme, hoții au găsit o legătură de chei, între care se afla și cea de la casă. Au descuiat, au intrat, dar la un moment dat o femeie, aflată în casă, a auzit zgomot, a aprins lumina și și-a trezit soțul. În acest timp, autorii ar fi fugit cu suma de 6500 de lei.

În noaptea de miercuri spre joi, o altă casă, situată pe aceeași stradă din comuna Cristian, a intrat în vizorul hoților. Potrivit acelorași surse, ar fi vorba despre casa unui avocat în care autorii, cu fețele acoperite cu cagule, au încercat timp de 3 ore și jumătate să intre.

Vecinii spun că, în ambele cazuri, polițiștii au făcut cercetări la fața locului, iar anchetele sunt în plină desfășurare.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: