16
Mar, Apr

Eveniment

Așteptarea a luat sfârșit pentru amatorii de publicitate. Marele moment se apropie. După o pauză de câțiva ani, cel mai așteptat eveniment din publicitatea autohtonă ajunge la Brașov.

Pe 25 noiembrie, singurul cinema din Brașov va găzdui „Noaptea devoratorilor de publicitate”. Cea de-a 36-a ediție a evenimentului va fi dedicată Terrei. 

„Noaptea devoratorilor de publicitate” oferă ce e mai bun în publicitatea internațională prin reclame spectaculoase, exotice, emoționante, uneori intrigante, dar cele mai multe amuzante.

Pentru prima dată în Brașov, clipurile din spectacol vor fi proiectate la calitate digitală a imaginii și sunetului, simultan în cele opt săli, cu o capacitate de peste 1.400 de locuri. 

Evenimentul va începe la ora 21.30 și pe parcursul celor șase ore vor putea fi urmărite, în formatul deja cunoscut, patru calupuri cu spot-uri publicitare internaționale, ale anului 2016. În cele trei pauze, spectacorii se vor bucura de activități diverse, cum ar fi degustări, spectacole și multe concursuri.

Prima ediție a Nopții Devoratorilor de Publicitate a avut oc în Franța, în anul 1981. Tichetele pentru evenimentul de vineri sunt disponibile la casa de bilete a cinematografului și costă 35 de lei. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: