29
Vin, Mar

sursa foto: realitatea.net

Eveniment

Polițiști ai Secției numărul 2 din Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 56 de ani, din municipiu.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 14 ianuarie, în jurul orei 14:30, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul în cauză ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la locuința comună din Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de soția sa. De asemenea, a fost dispusă evacuarea temporară a bărbatului din locuința situată în municipiul Brașov.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se precizează într-un comunicat de presă al I.G.P.R.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: