24
Mie, Apr

Eveniment

Nici bine nu a început anul 2020 că reprezentanții Partidului Național Liberal Săcele au planuri mari pentru locuitorii municipiului.

Mai exact aceștia doresc inițierea unor proiecte de hotărâre privind constatarea și sancționarea contravențiilor la transportul public local de persoane din municipiul Săcele în sensul acordării de facilități pe mijloacele de transport public local de călători pentru categoria de pensionari din sistemul asigurărilor sociale de stat. Mai exact, consilierii PNL Săcele cer ca biletele de călătorie pentru vârstnici, în municipiu, să fie la preț redus, suplimentar față de cele gratuite, deja acordate.

De asemenea, se dorește facilitarea accesului la gratuitate pentru persoanele cu handicap grav, însoțitorii și asistenții personali profesioniști ai acestora.

O altă inițiativă a reprezentanților PNL Săcele își propune să rezolve situația spațiului școlar de la Școala Gimnazială nr. 5 din Gârcini unde locul este insuficient, raportat la numărul elevilor existenți.

Costurile acestor containere clase sunt cuprinse între 7000 și 10.000 de euro cu tot cu montare. Acestea vor fi branșate la căldură, curent și apă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: