28
Joi, Mar

Eveniment

UPDATE Ora 16:45

Bărbatul dat dispărut a fost găsit în această după-amiază, după ce un brașovean l-a văzut și a sunat la Poliția Brașov.

,,Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov l-au depistat, în urmă cu puțin timp, pe bărbatul, de 87 de ani, declarat dispărut. Din primele cercetări, persoana în cauză nu a fost victima niciunei infractiuni. Un cetățean din municipiul Brașov a apelat Poliția Brașov oferind informații cu privire la bărbatul declarat dispărut, toate acestea după ce a cazul a fost intens mediatizat în mass media locale. Polițiștii s-au deplasat la locul indicat de către  apelant, unde au găsit persoana în cauză. Inspectoratul de Poliție  Județean Brașov mulțumește pe această cale atât apelantului, cât și jurnaliștilor acreditați pe lângă instituția noastră, pentru sprijinul acordat și spiritul  civic de care au dat dovadă toți cei implicați.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.

ȘTIRE INIȚIALĂ 

Polițiștii brașoveni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 87 de ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul  Brașov și nu s-a mai întors.

La momentul părăsirii imobilului, bărbatul purta o o geacă tip fâș de culoare albastră, pe care sunt inscripționate cifrele ”555”, pantaloni de culoare neagră și fes de culoare neagră cu dungi de culoare roșie.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,75 m, ochi căprui, constituție astenică.

Bărbatul se deplasează cu dificultate, specific vârstei, înclinat de spate. Acesta nu a mai părăsit în mod voluntar domiciliul, spun polițiștii.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: