25
Joi, Apr

sursă foto: yeparking.ro

Eveniment

18 FEBRUARIE 2020, BRAȘOV yeParking, prima aplicație de parksharing din România, deschide community suportul pentru Brașov!

Ce înseamnă yeParking? Parcări libere la un touch distanță!

Totul prin intermediul sistemului prin care șoferii au posibilitatea să cedeze temporar, pentru minute sau ore, locul de parcare pe care îl au către comunitate, optimizând astfel traficul și timpii de căutare unui loc de parcare. Proprietarul va avea mereu control asupra propriului loc, primind posibilitatea de a contacta conducătorul auto care va parca acolo, în mod gratuit.

Proprietarii locurilor de parcare primesc, la schimb, monede virtuale cu care pot debloca oferte din marketplace-ul aplicației. Astfel, vor beneficia de reduceri semnificative la partenerii yeParking.

Pe această cale, invităm business-urile doritoare din Brașov și nu numai, să susțină comunitatea activ înrolându-se în sistemul de parteneriate yeParking: https://yeparking.ro/partners "Noi am observat o cerere semnificativă în acest sens pentru Brașov, tocmai de aceea vrem să venim în sprijinul comunității de aici. yeParking este o soluție smart, pentru o problemă presantă de zi cu zi. Facem eforturi susținute pentru a oferi sprijin tehnic pentru fiecare șofer care dorește să se alăture acestei comunități", a declarat Mihai Lodoaba, co-fondator yeParking.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: