24
Mie, Apr

Eveniment

Vești bune pentru brașovenii care au în plan organizarea unor evenimente sportive în decursul anului 2020.

În cadrul ședinței de plen ce a avut loc astăzi la Consiliul Județean din Brașov, consilierii au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea ghidului solicitantului pentru Programul Județean pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul propriu a proiectelor sportive pe anul 2020 - programul Promovarea Sportului de Perfomanță.

Pot solicita finanțare pentru proiecte care vizează activitatea de pregătire și participare la competiții sportive naționale și internaționale oficiale: cluburile sportive de drept privat fără scop lucrativ, cu sediul în județul Brașov și asociațiile județene pe ramuri de sport din România.

Nu va fi eligibil solicitantul care nu și-a îndeplinit obligațiile de plată exigibile a impozitelor și taxelor către stat, cel care furnizează informații false în documentele prezentate, cel care a comis o gravă greșeală în materie profesională sau nu și-a îndeplinit obligațiile asumate printr-un contract de finanțare nerambursabilă.

Ierarhizarea ofertelor sportive se va face în ordinea descrescătoare a punctajului obținut în cadrul priorităților de finanțare. Alocarea sumelor se va face în limita bugetului disponibil.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: