18
Joi, Apr

Eveniment

Măsuri de reducere a riscului de răspândire a coronavirusului dispuse de reprezentanții primăriei Brașov sunt:

,,Având în vedere prevederile Ordonanței militare nr. 2 din 21.03.2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, dar și ținând cont de faptul că o parte dintre brașoveni nu au respectat recomandările privind reducerea răspândirii coronavirusului, am luat următoarele decizii:

1. Începând cu data de 25 martie se interzice derularea de activități de recreere în locurile amenajate din parcurile municipiului Brașov (zonele amenajate pentru practicarea de jocuri colective - șah, table, rummy etc.), dar și în celelalte zone ale parcului. Este permisă doar traversarea acestora. Este vorba de Parcul Schaeffler - Livada Poștei, Parcul Titulescu, Aleea de sub Tâmpa, Parcul Magnolia - centrul civic, Parcul Trandafirilor, Parcul Ursul, Parcul Berzei (Someșul), Parcul Lac Noua, Parcul Tractorul, Pasaj Fartec.

2. Începând cu data de 25 martie se interzice utilizarea celor 204 locuri de joacă publice, a zonelor de fitness, a celor de workout, a parcurilor pentru skateboard și bicicletă și a terenurilor de sport din municipiul Brașov.

3. Începând cu data de 25 martie se interzice utilizarea locurilor special amenajate pentru derularea activităților de picnic. Este vorba de zona "La Iepure", zona Pietrele lui Solomon și cea de la Lacul Noua. Aceeași interdicție se aplică pentru orice activitate de picnic pe domeniul public al municipiului Brașov.

4. Începând cu data de 24 martie se suspendă programul cu publicul la Grădina Zoologică.

5. Începând cu data de 24 martie se suspendă accesul în parcarea multietajată Regina Maria, cu excepția persoanelor care dețin un abonament pentru această parcare”.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: