25
Joi, Apr

sursă foto: ilovebrasov.ro

Eveniment

Nemulțumirile se țin lanț în domeniul medical din Brașov.

De câteva zile în vizorul brașovenilor, și nu numai, se află Spitalul de Pneumoftiziologie.

În cadrul unității medicale nu există echipamente de protecție pentru medici și asistenți, aceștia fiind expuși zilnic la infecții și la posibilitatea de a se infecta cu COVID-19.

Contrariată de cele ce se întâmplă, liderul de sindicat al Spitalului de Penumoftiziologie Brașov, Lorena Bianca Popica a povestit situația dramatică în care se află personalul spitalului.

Când i s-au cerut explicații în legătură cu situația actuală, managerul spitalului a avut o reacție nedemnă de o persoană care se află la conducerea unei unități medicale.

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc, astăzi, la Consiliul Județean Brașov și la care a fost prezent managerul  Spitalului de Pneumoftiziologie, Dan Moraru, acesta a declarat că unitatea medicală este pregătită să primească pacienții cu COVID-19 și că medicii au echipamente corespunzătoare.

Doamna Lorena Popica îl contrazice.

Contactați telefonic de reporterii BrasovTV, atât managerul spitalului Dan Moraru cât și prefectul Cătălin- Mihai Văsii nu au răspuns.

Până în acest moment nici un cadru medical din spital nu a fost testat pentru a se verifica dacă este contaminat cu COVID-19 sau nu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: