24
Mie, Apr

Eveniment

Diferențe de opinie între liderul de sindicat al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov și managerul unității medicale.

UPDATE:

Deși ieri, managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov spunea că toate cadrele medicale au un spațiu destinat special pentru a se schimba de echipamentul pe care îl folosesc pentru a efectua vizitele la pacienții bolnavi cu COVID-19, astăzi pe adresa redacției This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. am primit un filmuleț care arată cu totul altceva.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Liderul de sindicat afirmă că nu există, în continuare, echipamente de protecție corespunzătoare pentru cadrele medicale care sunt expuse în fiecare zi la infecții și bacterii.

Medicii sunt nevoiți să poarte câte două combinezoane deoarece acestea nu sunt de calitatea necesară.

Mai mult cadrele medicale se schimbă în curtea spitalului, acestea neavând pus la dispoziție un spațiu adecvat.

Managerul spitalului, Dan Moraru spune însă cu totul altceva.

Întrebat de spațiul destinat pentru cadrele medicale, unde acestea ar trebui să se schimbe conform normelor, Dan Morar a spus că acesta există.

Declarațiile celor doi sunt total diferite și se pare că există multe nemulțumiri la nivel de unitate medicală. Vă lăsăm să trageți singuri concluziile.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: