16
Mar, Apr

sursa foto: alba24.ro

Eveniment

Doi elevi din Buzău au tăiat cablul de internet de la locuința profesorului de matematică, pentru a scăpa de temele din weekend.

Ambii copii, în vârstă de 10 ani, prieteni și colegi, au făcut un plan pentru a pune capăt obligațiilor școlare pe care se așteptau să le primească, prin intermediul platformei online, de la profesorul de matematică.

După ce au aflat unde locuiește dascălul, și s-au asigurat că în scara blocului nu este nicio persoană, au identificat punctul de cablare la rețea a apartamentului profesorului de matematică și, folosind o scară, au decuplat internetul.

Supriză, însă, pentru cei doi elevi când au ajuns la locuințele lor. Au descoperit nu numai că nu scăpaseră de teme, ci primiseră chiar un cadou deosebit din partea profesorului: porție dublă de teme pentru weekend. Mai mult, fapta fusese urmărită tot timpul de către cadrul didactic prin intermediul unei camere de supraveghere montată pe palier.

„Am aruncat o privire întâmplător și i-am văzut pe cei doi puști la treabă, tăind cablul de internet. Mi-am dat seama care era mobilul acțiuniii lor și m-am gîndit să le fac și eu o surpriză și, folosind hotspot-ul telefonului, le-am trimis un cadou special care să-i aștepte la sosirea acasă”, a declarat profesorul de matematică.

Dascălul nu a dorit să le spună ce s-a întâmplat polițiștilor, după ce părinții au promis că vor remedia daunele, scrie emaramures.ro.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: