29
Vin, Mar

Eveniment

Ministrul de Interne Marcel Vela a făcut, vineri, noi precizări despre măsurile de relaxare de la 1 iunie.

Astfel, de la această dată vom putea merge la plajă, însă petrecerile private se vor desfășura în continuare în cadru restrâns.

A fost aceeași condiție și înainte de 1 iunie și acum este, la petrecerile private în aer liber pot participa cel mult 16 persoane, iar în spațiile închise, în apartament, maxim 8. Acum a rămas aceeași regulă pentru că nu s-a intervenit nici pe zona de evenimente private și nici pe numărul de participanți”, a declarat Vela, aflat într-o vizită la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I.

Ministrul Afacerilor a mai declarat că ştrandurile, bazinele şi piscinele, deschise sau închise, nu vor putea funcţiona începând din 1 iunie, ci doar plajele, în anumite condiţii.

În bazinele descoperite sau acoperite sau în piscine sunt interzise activităţile de la 1 iunie. Dacă situaţia epidemiologică, statistica medicală vor fi de bun augur, după analizele făcute de specialişti înainte de 15 iunie, evident că se va lua în calcul şi această posibilitate. Dar, de luni, nu este deschisă activitatea ştrandurilor, piscinelor, bazinelor, sub nicio formă”, a declarat Vela, aflat într-o vizită la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I, potrivit protv.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: