29
Vin, Mar

Eveniment

Acuzații șocante la adresa fiului primarului comunei Crizbav!

 

Tânărul este bănuit că i-a tăiat un deget unui copil de 16 ani, iar apoi, chiar sub ochii minorului, i-a dat degetul unui câine să-l mănânce.

Scenele de groază s-au petrecut la o stână din județul Brașov.

Copilul, care nu are familie, a fost pus să muncească. „Era un fel de sclavie! Îngrozitor…”, au explicat, pentru brasovtv.com, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

După câteva zile de chin, copilul a reușit să fugă de la stână, dar a fost prins de proprietar. „Drept pedeapsă, i-a fost tăiat un deget, iar apoi degetul i-a fost dat unui câine să-l mănânce.”, au precizat sursele citate.

După alte câteva zile, minorul a reușit din nou să fugă de la stână și să anunțe autoritățile.

Principalul suspect, fiul primarului comunei Crizbav, a fost reținut de anchetatori și propus pentru arestare. Un judecător de drepturi și libertăți al Judecătoriei Brașov a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, dar inculpatul, nemulțumit, a formulat contestație care se judecă, astăzi, la Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov. Prezumția de nevinovăție ființează în cazul inculpatului până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

Copilul implicat primește acum asistență de la specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Brașov.

„Băiatul, de 16 ani, se află într-un centru de primire în regim de urgență al D.G.A.S.P.C. Brașov, unde beneficiază de toate serviciile specifice.”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al D.G.A.S.P.C. Brașov, Lidia Mailat.

UPDATE Ora 15:30

Contestația inculpatului a fost respinsă, în urmă cu scurt timp, de o instanță a Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov. Astfel, bărbatul rămâne arestat.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: