19
Vin, Apr

Eveniment

Remus Rădoiu, președintele organizației județene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Brașov împreună cu Alexandru Marin, membru în echipa de conducere au prezentat propunerile lor pentru un transport județean îmbunătățit.

Cei doi au oferit soluții pentru ameliorarea traficului în zona industrială Brașov-Cristian și pentru refacerea comunicării feroviare între municipiul Brașov și Întorsura Buzăului.

Noul membru al conducerii județene Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Brașov este Alexandru Marin, un nume cunoscut brașovenilor și un avocat de succes. Acesta susține refacerea unei legături al transportului feroviar între Brașov și Întorsura Buzăului.

Din anul 2018 Brașovul nu mai are legătură feroviară cu Întorsura Buzăului din jud. Covasna. Dispariția acestei legături feroviare a afectat în mod semnificativ și comunitățile adiacente.

În aceste condiții echipa PPU-SL Brașov pune în discuție posibilitatea ca parteneriatul de succes care a fost implementat între județele Brașov și Covasna pentru realizarea aeroportului, să fie duplicat.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: