Eveniment

Ludovic Orban, după RECORDUL la coronavirus: ”Nu vrem să ajungem la noi restricții care să afecteze economia”.

A crescut procentul celor care nu cred în bazaconniile unor ciudați. A existat într-adevăr, o situație care nu ne-a permis să ținem sub control epidemia. Luăm toate măsurile. Am intensificat la maximum instituțiile de control și pe cei care nu respectă regulile să-i amendeze politicos. Deocamdată s-a dispus carantinarea a două localități.

Ne gândim la toate mijloacele posibile ca să limităm răspândirea virusului. Nu vrem să ajungem la noi restricții, nu vrem să luăm nicio măsură care să afecteze viața oamenilor și care să aibă efecte negative asupra economiei. Asta depinde de creșterea numărului de români care să respecte regulile de protecție sanitară, este fundamental! Cu cât numărul celor care respectă regulile de protecție sanitară e mai mare, riscul de răspândire scade”, a declarat Ludovic Orban.

Se amână alegerile?

"Încă nu se pune problema să amânăm alegerile. Se poate face o campanie electorală online sau cu distanțare socială, nu avem motiv să amânăm alegerile. Deocamdată, la acest număr de cazuri noi, nu se pune problema să amânăm alegerile locale", a declarat Ludovic Orban, potrivit realitatea.net.