Eveniment

Polițiștii din Săcele au început acțiunile de căutate după ce un bărbat, de 29 de ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

UPDATE ORA 16:42:

"Persoana în cauză a fost găsită în apropierea zonei Gârcini din municipiul Săcele.

Bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni. 

Acesta urmează să fie predat familiei.

 

La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov - Poliția Municipiului Săcele și Serviciul Criminalistic", potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

,,La data de 24 iulie 2020, polițiștii Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați de către fratele unui bărbat, în vârstă de 29 ani din mun. Săcele, jud. Brașov, cu privire la faptul că la data de 24 iulie 2020, în jurul orei 00.40, fratele său a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, iar până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: înălțime: 1.70-1.80 m, greutate 80 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică, ten deschis, fără semne particulare.

La momentul plecării acesta purta pantaloni tip trening, de culoare neagră, posibil bluză de trening, de culoare neagră, tricou cu mânecă scurtă, de culoare galbenă, cu dungi verzi și  pantofi tip sport.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112., se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.