29
Vin, Mar

sursă foto: lool.ro

Eveniment

Șeful Jandarmeriei Române s-a ales cu dosar penal pentru că și-ar fi pontat ore suplimentare în mod fraudulos, în starea de urgență.

Dosar penal pentru șeful Jandarmeriei Române după ce, în starea de urgență, și-ar fi pontat ore suplimentare de muncă și ar fi ajuns astfel la un salariu de zeci de mii de lei. Procurorii DNA îl anchetează acum pentru săvârșirea a patru infracțiuni: delapidare, abuz în serviciu, falsuri în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei spune că șeful lui a fost nevoit să stea în plus pentru că nu a avut adjunct. 

"Noi considerăm că aflarea adevărului prin DNA este de bun augur și este necesară pentru ca aceste afirmații să nu mai fie făcute gratuit. Există într-adevar niște ore suplimentare însă domnul colonel Enescu, în luna martie, nu a avut ajunct și a trebuit să desfășoare ore suplimentare. Ele au fost desfășurate în legătura exclusivă cu gestionarea pandemiei și ele sunt într-un număr rezonabil.

S-a vehiculat în presă că sunt 20 de ore în 30 de zile. Asta pot să vă infirm că nu este așa", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Sorin Despina.

 

sursă: realitatea.net

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: