25
Vin, Sep

Eveniment

Magia Untold continuă și anul acesta, însă în condiții de siguranță. Pentru că festivalul a fost amânat din cauza pandemiei, organizatorii pregătesc momente de neuitat în mediul virtual. 

Vor fi invitați de excepție, dar și momente surpriză.

Anul trecut, în această perioadă, orașul Cluj-Napoca era plin de turiști nerăbdători. Acum, totul este diferit, iar anularea festivalului a dus la pierderi financiare semnificative.

Amânarea festivalului i-a afectat în special pe proprietarii de hoteluri, care spun că pentru Untold oamenii rezervau camere şi cu un an în avans.

Zsolt Torjai, General Manager Hotel: “Este un an cum nu am mai întâlnit în 20 de ani de carieră. Aşa grade de ocupare mici şi aşa cerere mică. Vorbim de o scădere dramatică de 80%-90% în grad de ocupare.

În aceeaşi situaţie se afla şi patronii de restaurante, cafenele şi terase, dar şi proprietarii standurilor de mâncare, nelipsite de la festival.

Festivalul virtual va începe pe 30 iulie şi se încheie pe 2 august. În total, anul trecut, în cele 4 zile de festival, Untold a adus câştiguri de peste 45 de milioane de euro oraşului Cluj-Napoca, potrivit știrileprotv.ro.