20
Sâm, Apr

Eveniment

BERBEC

Poţi să te implici în discuţii realiste despre viitor, la serviciu sau acasă, este momentul să faci planuri de toamnă, pentru sezonul rece.

Veşti bune despre rude sau prieteni! Trebuie să acorzi mai multă atenţie şi timp vieţii de familie sau relaţiilor cu prietenii. Nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte bine formulată este mai uşor ascultată. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii, investiţiile, titlurile de valori, proprietăţile.  O zi în care trebuie să dai dovadă de conservatorism. Nu lăsa nicio schimbare să te tenteze, nu vinde, nu cumpăra, nu investi, nu-ţi face noi prieteni!

TAUR

Dimineaţa, la serviciu, o discuţie pe teme profesionale cu seniori experimentaţi te luminează în unele privinţe. Paradoxal e că te lămureşti în ceea ce priveşte problemele tale sentimentale! Ziua de vineri, 11 septembrie, este benefică şi aduce realizări şi noroc.  Partea mistică a zodiei te ajută să-ţi înţelegeţi mai bine limitările şi să-ţi găseşti drumul de urmat în continuare. Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea caracteristică a zodiei, mai ales când este vorba de produse cosmetice, sau medicamente. Este bine să eviţi toate situaţiile neclare. În general toţi nativii trebuie să dea atenţie buzunarelor în special şi proprietăţilor, în general. Nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung sau formarea de noi asociaţii.  Dragostea este indiferentă cu tine, dar asta nu înseamnă că nu te bucuri de popularitate, este vorba de charisma proprie a nativilor din zodie.

GEMENI

Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, mai diplomat. Încearcă să convingi anturajul prin paşi mici, fără să te grăbeşti când nu trebuie. Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Posibile, la un procent din zodie, succese neaşteptate în carieră. Vineri, 11, nu 13 – cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt preponderent favorabile. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau… modă. Nu-ţi lăsa interesele personale pentru mai târziu, în favoarea prietenilor sau rudelor. Nu exagera cu mesele, mai ales cantitativ, supraveghează-ţi, deci, regimul alimentar.

RAC

Astăzi eşti atras de anumite proiecte sociale, idei excentrice, neobişnuite. Recompensa eforturilor tale este aproape, mai ai puţintică răbdare! Cumpără-ţi lucrul acela la care râvneşti de mult timp – inflaţia este ca pasta de dinţi, odată ieşită din tub nu mai poate fi pusă la loc – mai târziu nu o să-ţi mai poţi permite. Dorinţa de schimbare şi marea tentaţie te fac să cheltuieşti prea mult. Incercă să începi de pe acum să-ţi organizezi viaţa, este o perioadă favorabilă pentru interesele tale. Este o perioadă propice pentru implicare sentimentală şi socială. Poţi schimba şi/sau găsi un nou loc de muncă sau o afacere nouă. Astăzi, vineri, trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Perioada este de asemenea favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, tehnologie sau de educaţie.

LEU

Poţi să ai o surpriză plăcută, îţi dai seama că ai mai multe şanse decât credeai! Ţi se ridică o ceaţă de pe ochi şi vezi lucrurile clare, cum se poate rezolva cutare sau cutare problemă! Zâmbeşte frumos şi arată-ţi colţii. Este de ajuns! Ziua de astăzi este o perioadă benefică şi revigorantă. Primeşti şi dăruieşti multă afecţiune. Este o perioadă excelentă pentru legăturile amoroase (întărirea celor vechi sau stabilirea unor noi relaţii). Este, de asemenea, cea mai bună perioadă pentru afacerile de – şi în familie. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Singurul aspect negativ se referă la risc, atenţie la inccidente şi accidente! Atenţie la regimul alimentar şi la cei care vin la tine cu mâna întinsă…

Horoscopul continuă AICI.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: