25
Joi, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiști ai Serviciului Rutier Brașov fac cercetări după un control în trafic. Sunt vizați doi șoferi.

,,În fapt, polițiștii rutieri au depistat în trafi, un bărbat în vârstă de 30 ani, din judeţul Neamţ, care conducea un autoturism pe DN1, pe raza localităţii Timişul de Sus, judeţul Braşov, având viteză peste limita legală admisă pe acel sector de drum.

Pentru fapta săvârșită, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliţiei Române, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul în cauză, are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a săvârşirii anterioare a altor abateri la regimul rutier.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

La data de 11 septembrie 2020, în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Biroului Rutier Braşov, au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 32 ani, care conducea un autoturism pe str. Carpaţilor din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,22 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: